ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ 01

ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ Ο.Ε.

Στους Άγιους Ανάργυρους, στο κέντρο της πόλης υπάρχουν πολλα συνεργεία. Το συνεργείο Λαγογιάννης ξεκίνησε το 1965 από τον Λάμπρο Λαγογιάννη στην περιοχή της Καλογρέζας (Νέα Ιωνία) με την επισκευή και συντήρηση φρένων αυτοκινήτων και ημιφορτηγών. Εξελιχθήκαμε με το γενικό Service του αυτοκινήτου. Βέβαια παραμένουμε ειδικοί στα φρένα του αυτοκινήτου με ειδικά εργαλεία και εξειδικευμένο προσωπικό! (Διαγνωστικός έλεγχος και ηλεκτρονική ευθυγράμμιση). Επισκευάζουμε και συντηρούμε φρένα αυτοκινήτων και ημιφορτηγών στην Αθήνα, στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Για να δείτε πως ελέγχουμε τη λειτουργία των φρένων παρακαλούμε επιλέξτε ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΡΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 0001 ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 02

Γιατί να μας προτιμήσετε;

ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Χαμηλές Τιμές

Το συνεργείο Λαγογιάννης ξεκίνησε το 1965 από τον Λάμπρο Λαγογιάννη στην περιοχή της Καλογρέζας (Νέα Ιωνία) με την επισκευή και συντήρηση φρένων αυτοκινήτων και ημιφορτηγών.

Το 1974 μετακόμισε στο Νέο Ηράκλειο (Λεωφ. Ηρακλείου 354) μέχρι το 2009 και έκτοτε σε ιδιόκτητο κατάστημα μέχρι και σήμερα στην Νέα Ιωνία (Παλαιολόγου 4).

Από το 2004 μέχρι και σήμερα το συνεργείο το ανέλαβε ο γιος του Λάμπρου Λαγογιάννη, ο Γιάννης Λαγογιάννης.

Από τότε μέχρι σήμερα εξελιχθήκαμε με το γενικό Service του αυτοκινήτου. Βέβαια παραμένουμε ειδικοί στα φρένα του αυτοκινήτου με ειδικά εργαλεία και εξειδικευμένο προσωπικό! (Διαγνωστικός έλεγχος και ηλεκτρονική ευθυγράμμιση).

Το συνεργείο μας διατηρεί πλήρη παρακαταθήκη επώνυμων ανταλλακτικών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το συνεργείο μας βρίσκεται στη Νέα Ιωνία (Προβολή Χάρτη).

Εγγύηση ποιότητας!

ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Χαμηλές Τιμές

Υπάρχουν ιμιτασιόν φρένα που είναι σαν τα γνήσια και μπορεί πιο βελτιωμένα π.χ. Kyb, Koni, Brembo, Valeo.

Υπάρχουν και φθηνά ιμιτασιόν φρένα που είναι δεύτερης και τρίτης ποιότητας και φυσικά είναι πολύ φτηνότερα.

 

 

Χαμηλές Τιμές / Προσφορές / Τρόποι πληρωμής

Έπιπλα Χαμηλές Τιμές

Ως εξειδικευμένοι στα φρένα του αυτοκινήτου, στο συνεργείο μας θα έχετε πλήρη ενημέρωση αν τα φρένα σας χρειάζονται συντήρηση, αν έχουν προβλήματα και αν θέλουν αλλαγή.

Το μεγάλο/γενικό service είναι αυτό που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει όλα τα προηγούμενα service που προαναφέραμε (λιπαντικό και τακτικό) και επιπλέον αλλαγή όλων των ιμάντων και της μηχανής, της αντλίας νερού, βαλβολίνες και αντιψυκτικό υγρό, υγρά φρένων και γενικά αντικαθιστούμε ότι χρειάζεται επιδιόρθωση. Συνήθως γίνεται κάθε 50.000 έως 100.000 χλμ ανάλογα με τις προδιαγραφές του κάθε κατασκευαστή.

 

Σχετικά με τους Άγιους Ανάργυρους...

Οι Άγιοι Ανάργυροι είναι αστική περιοχή και έδρα του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού στο Δυτικού Τομέα Αθηνών στην Περιφέρεια Αττικής. Αποτελούσε έδρα δήμου από το 1963, δήμος έως το 2011 και σήμερα δημοτική ενότητα του δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Η δημοτική ενότητα έχει έκταση περίπου 3 τετρ. χλμ. Ο οικισμός προήλθε από ομώνυμη κοινότητα που αποσπάσθηκε από τον δήμο Ιλίου το 1927. Βρίσκεται βόρεια από το Αιγάλεω.

Η δημοτική ενότητα εφάπτεται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, διασχίζεται κατά μήκος από τις Λεωφόρους Φυλής και Δημοκρατίας και διχοτομείται από τις γραμμές του τρένου που εισέρχεται από το Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών προς το σταθμό Λαρίσης. Για τον λόγο αυτό, η πρόσβαση στον Δήμο από το κέντρο της Αθήνας είναι εύκολη και πολύ γρήγορη. Συνορεύει με το περιβαλλοντικό πάρκο "Αντώνης Τρίτσης". Στη συνοικία λειτουργούν δημοτικά σχολεία, νυχτερινό σχολείο, γυμνάσιο, γενικό λύκειο, επαγγεκματικό λύκειο και ΙΕΚ.

Στους Αγίους Αναργύρους σώζεται η Ελιά του Πεισίστρατου, δέντρο αποδεδειγμένα ηλικίας 25 αιώνων, που η παράδοση συνδέει με τον αρχαίο τύραννο της Αθήνας Πεισίστρατο. Έχει ανακηρυχθεί σε μνημείο φυσικής ιστορίας και ο Δήμος ζητά να αποτελέσει το κέντρο ενός  προστατευόμενου χώρου πρασίνου, περιπάτου και αναψυχής, ενοποιημένου με την κοντινή έκταση του Πευκώνα.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ