ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ 01

ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ Ο.Ε.

Στα Γλυκά νερά, στο κέντρο της πόλης υπάρχουν πολλα συνεργεία. Το συνεργείο Λαγογιάννης ξεκίνησε το 1965 από τον Λάμπρο Λαγογιάννη στην περιοχή της Καλογρέζας (Νέα Ιωνία) με την επισκευή και συντήρηση φρένων αυτοκινήτων και ημιφορτηγών. Εξελιχθήκαμε με το γενικό Service του αυτοκινήτου. Βέβαια παραμένουμε ειδικοί στα φρένα του αυτοκινήτου με ειδικά εργαλεία και εξειδικευμένο προσωπικό! (Διαγνωστικός έλεγχος και ηλεκτρονική ευθυγράμμιση). Επισκευάζουμε και συντηρούμε φρένα αυτοκινήτων και ημιφορτηγών στην Αθήνα, στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Για να δείτε πως ελέγχουμε τη λειτουργία των φρένων παρακαλούμε επιλέξτε ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΡΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0001 ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 02

Γιατί να μας προτιμήσετε;

ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Χαμηλές Τιμές

Το συνεργείο Λαγογιάννης ξεκίνησε το 1965 από τον Λάμπρο Λαγογιάννη στην περιοχή της Καλογρέζας (Νέα Ιωνία) με την επισκευή και συντήρηση φρένων αυτοκινήτων και ημιφορτηγών.

Το 1974 μετακόμισε στο Νέο Ηράκλειο (Λεωφ. Ηρακλείου 354) μέχρι το 2009 και έκτοτε σε ιδιόκτητο κατάστημα μέχρι και σήμερα στην Νέα Ιωνία (Παλαιολόγου 4).

Από το 2004 μέχρι και σήμερα το συνεργείο το ανέλαβε ο γιος του Λάμπρου Λαγογιάννη, ο Γιάννης Λαγογιάννης.

Από τότε μέχρι σήμερα εξελιχθήκαμε με το γενικό Service του αυτοκινήτου. Βέβαια παραμένουμε ειδικοί στα φρένα του αυτοκινήτου με ειδικά εργαλεία και εξειδικευμένο προσωπικό! (Διαγνωστικός έλεγχος και ηλεκτρονική ευθυγράμμιση).

Το συνεργείο μας διατηρεί πλήρη παρακαταθήκη επώνυμων ανταλλακτικών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το συνεργείο μας βρίσκεται στη Νέα Ιωνία (Προβολή Χάρτη).

Εγγύηση ποιότητας!

ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Χαμηλές Τιμές

Υπάρχουν ιμιτασιόν φρένα που είναι σαν τα γνήσια και μπορεί πιο βελτιωμένα π.χ. Kyb, Koni, Brembo, Valeo.

Υπάρχουν και φθηνά ιμιτασιόν φρένα που είναι δεύτερης και τρίτης ποιότητας και φυσικά είναι πολύ φτηνότερα.

 

 

Χαμηλές Τιμές / Προσφορές / Τρόποι πληρωμής

Έπιπλα Χαμηλές Τιμές

Ως εξειδικευμένοι στα φρένα του αυτοκινήτου, στο συνεργείο μας θα έχετε πλήρη ενημέρωση αν τα φρένα σας χρειάζονται συντήρηση, αν έχουν προβλήματα και αν θέλουν αλλαγή.

Τι διαφορές έχουν τα γνήσια και ιμιτασιόν ανταλλακτικά φρένων;
Υπάρχουν ιμιτασιόν φρένα που είναι σαν τα γνήσια και μπορεί πιο βελτιωμένα π.χ. Kyb, Koni, Brembo, Valeo.

Υπάρχουν και φθηνά ιμιτασιόν φρένα που είναι δεύτερης και τρίτης ποιότητας και φυσικά είναι πολύ φτηνότερα.

 

 

Σχετικά με τα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ...

Τα Γλυκά Νερά (παλαιότερα Λυκάνουρα) στην αρχαιότητα αποτελούσαν έκταση του Αρχαίου Αθηναϊκού Δήμου Παλλήνης της Αντιοχίδος φυλής, που απλωνόταν στις βορειοανατολικές πλαγιές του Υμηττού. Σήμερα συνιστούν σύγχρονο και αναπτυσσόμενο προάστιο της Βόρειας Μεσογαίας και ταυτόχρονα πέρασμα προς το Λεκανοπέδιο των Αθηνών.

Από τον 5ο αι. π.Χ. και μέχρι την ρωμαϊκή κατάκτηση ευρήματα που έρχονται στο φως στην περιοχή μαρτυρούν διαρκή εποικισμό. Σε πρόσφατες ανασκαφές δε σε προϊστορικό νεκροταφείο που εντοπίζεται στο λόφο Φούρεσι, αποκαλύπτονται μυκηναϊκά ειδώλια που ανάγονται στο 1.400 π.Χ. Επιπλέον, τα ερείπια παλαιοχριστιανικού ναού μαρτυρούν την πρώιμη οργάνωση χριστιανικής κοινότητας.

Στα νεότερα χρόνια τα Γλυκά Νερά συνιστούν πευκόφυτη αγροικία της Παιανίας, απ'όπου επιχειρούν ανεπιτυχώς να αποσπασθούν για πρώτη φορά το 1966, ενώ το 1969 κατορθώνουν να αναγνωριστούν με νέα δικαστική απόφαση ως αυτόνομη "Κοινότητα Γλυκών Νερών".

Τα Γλυκά Νερά συνδέονται με την υπόλοιπη Αθήνα και την Ανατολική Αττική μέσω των Λεωφόρων Λαυρίου, Σπάτων και Μαραθώνος, ενώ μετά το 2004 αποτελούν ιδιαιτέρως προνομιούχο περιοχή με τη σύνδεσή τους με την Περιφερειακή Υμηττού, την Αττική Οδό, το Μετρό και τον Προαστιακό μέσω των Σταθμών "Δουκίσσης Πλακεντίας" και "Κάντζα".

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ