ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ 01

ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ Ο.Ε.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο κέντρο της πόλης υπάρχουν πολλα συνεργεία. Το συνεργείο Λαγογιάννης ξεκίνησε το 1965 από τον Λάμπρο Λαγογιάννη στην περιοχή της Καλογρέζας (Νέα Ιωνία) με την επισκευή και συντήρηση φρένων αυτοκινήτων και ημιφορτηγών. Εξελιχθήκαμε με το γενικό Service του αυτοκινήτου. Βέβαια παραμένουμε ειδικοί στα φρένα του αυτοκινήτου με ειδικά εργαλεία και εξειδικευμένο προσωπικό! (Διαγνωστικός έλεγχος και ηλεκτρονική ευθυγράμμιση). Επισκευάζουμε και συντηρούμε φρένα αυτοκινήτων και ημιφορτηγών στην Αθήνα, στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Για να δείτε πως ελέγχουμε τη λειτουργία των φρένων παρακαλούμε επιλέξτε ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΡΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 0001 ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 02

Γιατί να μας προτιμήσετε;

ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Χαμηλές Τιμές

Το συνεργείο Λαγογιάννης ξεκίνησε το 1965 από τον Λάμπρο Λαγογιάννη στην περιοχή της Καλογρέζας (Νέα Ιωνία) με την επισκευή και συντήρηση φρένων αυτοκινήτων και ημιφορτηγών.

Το 1974 μετακόμισε στο Νέο Ηράκλειο (Λεωφ. Ηρακλείου 354) μέχρι το 2009 και έκτοτε σε ιδιόκτητο κατάστημα μέχρι και σήμερα στην Νέα Ιωνία (Παλαιολόγου 4).

Από το 2004 μέχρι και σήμερα το συνεργείο το ανέλαβε ο γιος του Λάμπρου Λαγογιάννη, ο Γιάννης Λαγογιάννης.

Από τότε μέχρι σήμερα εξελιχθήκαμε με το γενικό Service του αυτοκινήτου. Βέβαια παραμένουμε ειδικοί στα φρένα του αυτοκινήτου με ειδικά εργαλεία και εξειδικευμένο προσωπικό! (Διαγνωστικός έλεγχος και ηλεκτρονική ευθυγράμμιση).

Το συνεργείο μας διατηρεί πλήρη παρακαταθήκη επώνυμων ανταλλακτικών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το συνεργείο μας βρίσκεται στη Νέα Ιωνία (Προβολή Χάρτη).

Εγγύηση ποιότητας!

ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Χαμηλές Τιμές

Υπάρχουν ιμιτασιόν φρένα που είναι σαν τα γνήσια και μπορεί πιο βελτιωμένα π.χ. Kyb, Koni, Brembo, Valeo.

Υπάρχουν και φθηνά ιμιτασιόν φρένα που είναι δεύτερης και τρίτης ποιότητας και φυσικά είναι πολύ φτηνότερα.

 

 

Χαμηλές Τιμές / Προσφορές / Τρόποι πληρωμής

Έπιπλα Χαμηλές Τιμές

Ως εξειδικευμένοι στα φρένα του αυτοκινήτου, στο συνεργείο μας θα έχετε πλήρη ενημέρωση αν τα φρένα σας χρειάζονται συντήρηση, αν έχουν προβλήματα και αν θέλουν αλλαγή.

 

 

Σχετικά με την Νέα Φιλαδέλφεια...

Η Νέα Φιλαδέλφεια είναι έδρα του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος, ο οποίος εντάσσεται στην περιφέρεια του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας στην Αττική.

Το προηγούμενο όνομα της περιοχής ήταν Ποδονίφτης, από το ομώνυμο ρέμα που τη διαρρέει. Το 1924 η Επιτροπή Αποκαταστάσεως Προσφύγων ξεκίνησε την οικοδόμηση του προσφυγικού συνοικισμού, προκειμένου να δώσει στέγη σε πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία. Τον Ιούλιο του 1927 εγκαταστάθηκαν οι πρώτοι πρόσφυγες από τα προσφυγικά των Αμπελοκήπων, μετά από μεγάλη πυρκαγιά που κατέστρεψε τις παράγκες όπου έμεναν. Τους παραχωρήθηκαν καινούργια διαμερίσματα στον συνοικισμό που οικοδομήθηκε εδώ. Το χτίσιμο ξεκίνησε το 1923 βάσει σχεδίου αγγλικής κωμόπολης και ολοκληρώθηκε σε τρία χρόνια. Τα σπίτια ήταν με κεραμοσκεπές και μικρό κήπο το καθένα. Τα πρώτα χρόνια δεν υπήρχε ρεύμα, ύδρευση, σχολεία, δρόμοι, πλατείες ή συγκοινωνία. Ο συνοικισμός χτίστηκε από το Υπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας σε απαλλοτριωμένη έκταση, που ανήκε στον Πανάγιο Τάφο, την επονομαζόμενη Δονοράδες. Μέχρι την εγκατάσταση των προσφύγων η περιοχή ήταν καταπράσινη, με αμπελώνες και ελαιώνες, πολλές μικρές αγροικίες και ένα μικρό χωριό με 120 κατοίκους το 1920. Στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου υπήρχαν πολλοί μύλοι, που τροφοδοτούνταν με νερό από τον Κηφισό.

Νέα Φιλαδέλφεια ονομάστηκε το 1932, σε ανάμνηση της πόλης «Φιλαδέλφεια» της Μικράς Ασίας. Έχει έκταση 2 τ.χλμ. και μέσο υψόμετρο 110 μέτρα. Το 1931 η Νέα Φιλαδέλφεια συνδέθηκε με την Αθήνα με γραμμή λεωφορείου, ενώ μετά από λίγα χρόνια λειτούργησε η σιδηροδρομική σύνδεση της περιοχής με το κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά, μέσω της σιδηροδρομικής γραμμής Λαυρίου - Αγίων Αναργύρων. Μελλοντικά προβλέπεται σταθμός μετρό στην πλατεία Πατριάρχου για τη γραμμή 4. Θεωρείται ωραίο προάστιο, καθώς έχει αρκετό πράσινο, στο οποίο συμβάλλουν τα πάρκα που έχει η περιοχή και το Άλσος. Μετά από το σεισμό του 1999 ο προσφυγικός συνοικισμός προστατεύεται ως παραδοσιακός οικισμός με προεδρικό διάταγμα.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ